Hola Ribaler@s!

des de l’organització estem molt contents de com va anar tot ahir. La veritat és que, un cop més, La Ribalera va ser tot un èxit!

Els corredors i corredores vau estat excepcionals i tot el conjunt de voluntaris i voluntàries vau tornar a fer una feina excel·lent.

Corredors als prats

Com sabeu, som un club modest, de Barcelona, pel qui organitzar un esdeveniment com La Ribalera a més de 240Km de casa és un repte majúscul.

És per això que veure que, un any més, tot va anar bé i que tothom va gaudir de la muntanya i l’esport, ens motiva per seguir.

Ens veiem a la X edició! L’any vinent la farem grossa!

Organització de la Ribalera.

Categories: Actualitat

2 comentaris

Josep Arboix Damunt · 20 de juny de 2022 a les 18:35

Benvolguts amics,
Ahir vaig participar en la cursa popular de 14km! Quina feinada organitzar 3 distàncies!!! Quin goig per als corredors! M’ho vaig passar molt i molt bé! La recomanaré als membres de l’Olímpic Manlleu. Paisatge espectacular, avituallaments cada 2,5 km…tot un luxe.
Insisteixo, felicitats a tots els que esteu al darrera de l’organització. Esteu creant amants de la natura, de la muntanya, de l’esport i de la salut. Endavant i per molts anys.
Josep Arboix, des de Manlleu

Sa Milana · 20 de juny de 2022 a les 21:14

Des de Sa Milana (Mallorca) vos volem donar l’enhorabona per la gran organització de la cursa, hem disfrutat molt tant de la cursa com de la vostra hospitalitat. Desitgem que pogueu seguir organitzant la cursa molts anys més.
MOLTES DE GRÀCIES DE TOT COR!!

Els comentaris estan tancats.