Aquest any, tenim la sort de sumar Torrons Roig com a col·laborador de La Ribalera!

Estem molt contents que hagin decidit col·laborar amb nosaltres i de poder gaudir dels seus deliciosos productes.

Torrons Roig elaboren un gran assortit de torrons, especialitats i xocolata. El seu procés és tradicional i completament artesà, el que fa que cada peça sigui única.

La Família ROIG, arrelada al municipi de la Vila d’Agramunt, dedicada a elaborar el típic torró va decidir consolidar aquesta tradició sempre fidel a les receptes familiars més tradicionals i a la selecció dels millors ingredients que amb un acurat i artesà procés d’elaboració, dóna com a resultat, una altíssima qualitat.

Des dels seus orígens i d’una forma in-interrompuda passant de generació en generació es va anar ampliant la gamma de productes i després d’adquirir un bon lloc en el mercat Català es procedí a constituir la societat TORRONS ROIG S.A. l’any 1987, formada pel Sr PERE ROIG, LLUIS ROIG i RAÜL ROIG.

La constitució d’aquesta societat va donar lloc a una ampliació i d’un nou obrador, botiga i magatzem, en les quals es porta a terme un procés d’elaboració tradicional i un control analític molt continuat del producte, tenint cura de tot el procés d’elaboració, establert pels mestres torronaires de la família, que a través de les generacions i amb el pas del temps ens han dotat del seu bon fer. Acompanyat aquest, de maquinària d’última generació per a la perfecció de l’envasat i estoig del producte i obtenir d’aquesta manera una impecable presentació d’acord amb les exigències del mercat.

Us animem a visitar al seu web i, al millor, a provar els seus productes!!!

Gràcies torrons Roig!!!

Categories: Actualitat