Els passat 31 de març es donava el tret de sortida de les Trail Running Series Lleida amb la 9ena edició del Trail Montroig organitzat pel CE Pedala.cat a Sant Llorenç de Montgai. Més de 600 participants i tres curses: la cursa de muntanya de 24,5 km i 1850m de desnivell positiu (Extrem), la de 14,5 km i +900 m (Speed) i la popular Volta al pantà de Sant Llorenç que ja va per la quarta edició.

La Montroig Extrem, amb el número més alt de corredors de les tres curses, ha transcorregut en un 95% del seu itinerari per corriols i ha creuat els punts més alts de la zona com la serralada del Montroig. Tal com passa amb la marató de La Ribalera, la Montroig Extrem és puntuable al circuit TRS Lleida 2019 organitzat per l’Associació Esportiva Ekke Lleida.

Foto Holístic Centre

El 5 de maig es portarà a terme la segona cursa del circuit: Trail Montpedró (Ivars de Noguera) i el mes de juny arribaran dues noves curses: el dia 2 el Trail lo Bunker (Foradada) i el 16 la nostra: La Ribalera!

Recordeu que les inscripcions ja són OBERTES:

Marató / Mitja Marató / Popular (14km)

Categories: Actualitat