Hola Ribaler@s!

aquest any, com volem que la X edició de La Ribalera sigui especial, vam decidir col·laborar amb l’Escola Groc (https://groc.cat/) per fer el cartell de La Ribalera.

14 alumnes de l’escola van participar i van presentar uns cartells increïbles.

Des de l’organització de La Ribalera, es va fer un anàlisi dels mateixos i, mitjançant una votació de 3 rondes, es va decidir el guanyador que, en aquest cas, és el realitzat per Núria Grèbol i que us presentem a continuació:

Realment ha estat una el·lecció molt complicada per que el nivell de totes les propostes rebudes ha estat excepcional i, qualsevol d’ells, hauria estat un cartell impressionant. Moltes, moltes, moltes felicitats a tots i a totes els que heu col·laborat amb nosaltres. El nostre més sincer agraïment.

Des de l’Agrupació Excursionista “Catalunya” i de l’organització de La Ribalera, volem agraïr a tots els participants i a l’Escola Groc per haver col·laborat amb nosaltres. Tant de bo, sigui la primera de moltes col·laboracions futures!

Categories: Actualitat