thoestasperdent

LaRibalera s’adhereix a la campanya de suport a l’esport femení #thoestasperdent (thoestasperdent.cat).

L’objectiu de la campanya és promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències.

També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

Des de LaRibalera volem posar el nostre petit gra de sorra. De moment, hem fet un petit “collage” amb algunes de les nostres voluntàries i durant els propers dies engegarem una sèrie d’accions especialment dirigides a les nostres corredores.

Seguiu la web i les nostres xarxes per més detalls ;).

I recorda, “si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle“. #ThoEstasPerdent #EsportFemeni

Categories: Actualitat