La Ribalera és especial gràcies als seus corredors, a l’entorn natural… i també gràcies als voluntaris que la fan possible. Gent de totes les edats treballant junts tot un cap de setmana de juny perquè la cursa tiri endavant i els seus participants puguin gaudir-la al màxim.

Després de la feinada portada a terme durant tot l’any per la Comissió de La Ribalera -que es carrega amb el pes de l’organització- l’actuació dels voluntaris la converteixen en un esdeveniment esportiu on es respira un ambient especial, el tracte amb els corredors es proper i tots els problemes s’intenten solucionar amb un somriure.

I és que a La Ribalera tothom és essencial perquè la cursa funcioni. La gent de plaça amb la infinitat de tasques que s’hi porten a terme -des del control de la cursa a les diferents feines d’avituallament-, la logística de la ràdio i els walkies (prometem que algun dia ens aprendrem el Codi Lima), la feinada dels diferents controls que sempre són a punt de matinada, la gent dels equips escombra, els encarregats de tirar la cervesa (potser la tasca més apreciada pels corredors), la gent que reparteix els dorsals i les samarretes, els encarregats de les dutxes… absolutament tothom és bàsic.

Amb el cap de setmana ja a tocar els voluntaris encarem la VII edició de La Ribalera amb més ganes que mai amb l’objectiu que aquest any sigui el millor any de la nostra cursa. Visca la Ribalera!!

Categories: Actualitat