Des d’avui ja us podeu inscriure a la IX de la Ribalera! Després de dos anys sense cursa, tenim moltes ganes que torneu a gaudir dels paisatges i la natura d’aquesta magnífica zona del Pallars.

Com cada any, hi ha tres trams per fer les incripcions, premiant als corredors i corredores que us apunteu més aviat. Els períodes són:

  • Primer tram: Del 01/03 al 15/05
  • Segon tram: Del 16/05 al 31/05
  • Tercer tram: Del 01/06 al 17/06

Aquest any ens hem associat amb https://www.inscripcions.cat per gestionar les inscripcions. A continuació trobareu la informació i els enllaços per fer-les:

Marató

Mitja Marató

Popular

Descomptes per grups

Novetat 2022!!! La Ribalera vol ajudar a aquells corredors i corredores que participeu conjuntament amb companys i companyes del vostre Club esportiu (no grups d’amics! :)).

Per aquest motiu, a partir de 10 corredors inscrits del mateix club s’aplicarà un 10% de descompte a cada corredor (descompte a nivell individual).

No hi haurà cap codi promocional. Es tornarà l’import del descompte (de forma individual a cada corredor) quan es tanqui el període d’inscripcions.

Autorització per a menors d’edat

Els menors que corrin qualsevol de les curses de La Ribalera hauran de portar l’autorització de la FEEC signada pel seu /seva responsable. A continuació trobareu el fitxer i l’enllaç per descarregar-lo.

Per últim, recordar que podeu consultar tota la informació sobre les incripcions i La Ribalera a la secció de Reglament del web!

Equip de La Ribalrea

Categories: Actualitat

1 comentari

festanyol · 2 de març de 2022 a les 11:52

Hola,
segons el reglament de la FEEC cumplirieu si sou corredors “que tinguin la llicència apta per competició expedida per la FEEC, FEDME o altres federacions estrangeres adherides a la UIAA o a la ISF. També podran prendre part de la cursa els titulars de llicències de les federacions esportives que tinguin reciprocitat amb la FEEC”.

Si voleu, envieu-nos una còpia de la llicència (per ambdues cares), ho revisem, i us diem quelcom.

Salutacions,

Els comentaris estan tancats.